Omschrijving

Elke organisatie is verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Als bedrijfshulpverlener ben je in staat om eerste hulp te bieden tijdens calamiteiten op de werkplek. Na het volgen van deze BHV Basis cursus weet jij wat je moet doen in geval van een ongeluk, brand en ontruiming. Ook kan je reanimeren en weet je hoe je een AED moet bedienen.

Zijn er meerdere medewerkers binnen jouw bedrijf die een BHV cursus willen volgen? Bekijk dan de mogelijkheden voor een incompany opleiding. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Je kunt de verschillende data en locaties zien wanneer je klikt op inschrijven.

Praktische informatie
Prijs € 245,-
Duur van de opleiding E-learning 3 uur + 1 praktijkdag
Inschrijven >5 personen?Vraag hier offerte aan Stuur door

Doelen

Tijdens de BHV Basis cursus leer je alles wat je moet weten over het verlenen van eerste hulp en hoe je moet handelen in geval van een ongeluk, brand en ontruiming. Ook leer je hoe je moet reanimeren en weet je hoe je een AED moet bedienen.

Doelgroep

De BHV Basis cursus is voor iedereen die graag bedrijfshulpverlener wilt worden. Je kunt de cursus volgen als je nog niet in het bezit bent van een BHV certificaat of als je BHV certificaat is verlopen.

Vragen over deze opleiding?

Heb je vragen over deze opleiding? Of ben je benieuwd hoe de opleiding als incompany of maatwerkopleiding voor jouw bedrijf kan worden ingezet?

 

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

088 - 765 27 10 [email protected]

Waarom kiezen voor Solar Opleidingen?

–  Merkonafhankelijk.

–  Praktijk- en toepassingsgericht.

–  Koppeling kennis aan producten.

–  Productiever en veiliger werken.

–  Altijd in de buurt.

Programma

De online BHV theorie doorloop je in ca. 3 uur. Het online theorie gedeelte wordt afgesloten met een online examen waarvoor je moet slagen. Vervolgens neem je deel aan een praktijk dag die in totaal maximaal 7,5 uur in beslag neemt.

Tijdens de cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie.
  • De algemene hulpverleningsregels.
  • Niet-spoedeisende eerste hulp.
  • Spoedeisende eerste hulp.
  • Brandbestrijding en ontruiming.
  • BHV in de praktijk.

 

Certificaat

Na de e-learning module dien je deel te nemen aan het theorie-examen. Ben je geslaagd voor het theorie-examen, dan ontvang je een bewijs van deelname. Dit bewijs heb je nodig om deel te kunnen nemen aan de praktijkdag. Indien je geslaagd bent voor het theorie-examen en als de docent jou competent heeft bevonden, ontvang je een BHV certificaat. Het certificaat is 1 jaar geldig.

Overige informatie
De opleiding is inclusief studiematerialen, BHV-pasje, koffie/thee en lunch tijdens de praktijkdag. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Wil je meer informatie?

Wil je alle informatie over de opleiding op een later moment nalezen? Download een PDF en bewaar deze op je computer of print de PDF uit.

Genereer pdf