Omschrijving

Er worden hoge eisen gesteld aan onderhoudsbedrijven voor brandmeldinstallaties. Zo schrijft de regeling Brandmeldinstallaties voor dat dergelijke onderhoudsbedrijven uitsluitend met gekwalificeerd personeel mogen werken. Zo moeten medewerkers brandmeldinstallaties altijd volgens de voorschriften ontwerpen en projecteren. Hierdoor zijn kwaliteit, kennis en ervaring zeer noodzakelijk. Heb jij de ambitie om je kennis uit te breiden en om projecteringsdeskunidge te worden? Meld je dan aan voor de opleiding Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties.

Voor meer gekwalificeerd personeel kunnen er meerdere medewerkers deelnemen aan de opleiding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden tot incompany of maatwerkopleiding? Neem dan contact met ons op.

Scroll verder voor meer informatie

Praktische informatie
Prijs € 2149,-
Duur van de opleiding 10 dagen
>5 personen?Vraag hier offerte aan Stuur door
Geplande edities

Momenteel zijn er geen edities gepland voor deze opleiding.

Informeer naar de mogelijkheden

Doelen

Na het volgen van de opleiding en na het behalen van het examen ontvang je het erkende diploma Projecteringsdeskundige Brandmeldinstallaties. Ook voldoe je met dit diploma aan een van de eisen voor het certificaat Erkend Branddetectiebedrijf Brandmeldinstallaties. Met het diploma PDB ben je bevoegd om brandmeldinstallaties te ontwerpen conform de huidige regelgeving.

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor iedereen die regelmatig betrokken is bij het ontwerpen van brandmeldinstallaties en uitgebreide kennis wil opdoen over alles wat met brandmeldinstallaties te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van erkende onderhoudsbedrijven voor brandmeldinstallaties, die de training Onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties en/of Installatiedeskundige brandmeldinstallaties al hebben gevolgd.

Vragen over deze opleiding?

Heb je vragen over deze opleiding? Of ben je benieuwd hoe de opleiding als incompany of maatwerkopleiding voor jouw bedrijf kan worden ingezet?

 

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

088 - 765 27 10 [email protected]

Waarom kiezen voor Solar Opleidingen?

–  Merkonafhankelijk.

–  Praktijk- en toepassingsgericht.

–  Koppeling kennis aan producten.

–  Productiever en veiliger werken.

–  Altijd in de buurt.

Programma

Tijdens de opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

• Kwaliteitszorg.
• Wet- en regelgeving.
• Eisende partijen.
• Projectering, begeleiding en onderhoud.
• Wat is een brand.
• Brandveiligheid en blussen van een brand.
• Brandrisico beoordeling.
• Opbouw van een elektronisch brandmeld-detectie systeem.
• Brandmeld-detectie techniek.
• Signalering en alarmering.
• Brandmeld- en nevenpanelen.

Vooropleiding

Je moet in het bezit zijn van een aantoonbaar diploma installatiedeskundige brandmeldinstallaties of tenminste drie jaar werkervaring hebben en/of een verklaring van je werkgever.

Examen

De opleiding wordt afgerond met een erkend examen voor Projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties. Je dient jezelf aan te melden voor het examen bij Certoplan.

Kosten examen: €370,00

Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten.

Overige informatie
De opleiding is inclusief studiematerialen, koffie/thee en lunch. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele examens.

Onze andere opleidingen over brandmeldinstallaties

Wil je meer informatie?

Wil je alle informatie over de opleiding op een later moment nalezen? Download een PDF en bewaar deze op je computer of print de PDF uit.

Genereer pdf