Omschrijving

Noodverlichting wordt ingeschakeld wanneer de elektriciteitsvoorziening uitvalt. Noodverlichting is dus van levensbelang bij calamiteiten. Het is dus zeer belangrijk dat noodverlichting goed wordt geïnstalleerd. Daarbij is een periodieke onderhoud van noodverlichtingsinstallaties wettelijk verplicht.

Tijdens de eendaagse training Specialist Installatie & Onderhoud Noodverlichting ontwikkel je de juiste kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van installatiewerkzaamheden conform NEN 1010 en onderhoudswerkzaamheden conform ISSO-publicatie 79. Je leert een optimale werking van de noodverlichtingsinstallatie te garanderen en het nut en de noodzaak van onderhoud over te brengen op de klant. Je doet praktische kennis op, welke je direct kan toepassen op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Scroll verder voor meer informatie

Praktische informatie
Prijs € 295,-
Duur van de opleiding 1 dag
Inschrijven >3 personen?Vraag hier offerte aan Stuur door
Geplande edities
Locatie Datum Tijd

Doelen

De interactieve training bestaat voor het grootste deel uit praktijkgerichte werkvormen en voor een klein deel uit klassikale lesvormen. In onze praktijkruimte ga je aan de slag met een grote diversiteit aan producten van verschillende fabrikanten. In onze belevingsruimte ervaar je zelf het belang van goed geïnstalleerde en onderhouden noodverlichting.

Na afloop van de training ontvang je documentatiemateriaal dat als naslagwerk bij jouw dagelijkse werkzaamheden kan worden gebruikt.

Doelgroep

De training is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met het installeren en onderhouden van noodverlichting.

Vragen over deze opleiding?

Heb je vragen over deze opleiding? Of ben je benieuwd hoe de opleiding als incompany of maatwerkopleiding voor jouw bedrijf kan worden ingezet?

 

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

088 - 765 27 10 [email protected]

Waarom kiezen voor Solar Opleidingen?

–  Merkonafhankelijk.

–  Praktijk- en toepassingsgericht.

–  Koppeling kennis aan producten.

–  Productiever en veiliger werken.

–  Altijd in de buurt.

Programma

De training is gebaseerd op een reeks wetten, normen en richtlijnen, namelijk ISSO 79 (2010), het Bouwbesluit (2012), NEN1010 (2008 / 2015) en de ISSO publicatie 79 (2015). Maar het is geen compleet theoretische training. De lessen zijn namelijk voor een groot deel praktijkgericht. Het praktijkgedeelte in de training bestaat uit klassikale werkvormen en -opdrachten die individueel of in groepjes worden uitgewerkt. Je gaat aan de slag met een grote diversiteit aan producten van verschillende fabrikanten. De oefeningen sluiten aan bij de theorie en zorgen ervoor dat je de theorie eigen kunt maken.

Vooropleiding

Vooropleiding ten minste MBO niveau 2. Daarnaast wordt verondersteld dat je beschikt over:

• kennis van elektriciteit;
• ervaring met elektrotechnische werkzaamheden;
• inzicht in de installatie en praktische ervaring met de werkzaamheden;
• inzicht in mogelijke gevaren en de in acht te nemen voorzorgsmaatregelen;
• de vaardigheid te onderkennen of het veilig is de werkzaamheden voort te zetten.

Certificaat

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Overige informatie
De opleiding is inclusief studiematerialen, koffie/thee en lunch. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Onze andere opleidingen over noodverlichting

Wil je meer informatie?

Wil je alle informatie over de opleiding op een later moment nalezen? Download een PDF en bewaar deze op je computer of print de PDF uit.

Genereer pdf