Warmtepompen zijn niet meer weg te denken uit de gebouwde omgeving. Als serieuze W- installateur ontkom je er niet meer aan iets met warmtepompen te doen. Ze horen gewoon thuis in elk gesprek dat je met je klant voert over verduurzaming.

Solar Opleidingen en Viessmann Nederland helpen jou graag je warmtepomp business te starten of verder uit te bouwen.  Met twee opleidingen bieden wij jou concrete hulp. Welke opleiding voor jou het beste is hangt af van je kennis en ervaring.

  1. Ben je onbekend met warmtepompen en wil je jouw klanten beter kunnen adviseren? Dan is voor jou de eendaagse training Warmtepompen adviseren en ontwerpen het ideale vertrekpunt.
  2. Weet je al hoe warmtepompen werken en ligt jouw uitdaging vooral op het installeren en inbedrijfstellen van Viessmann warmtepompen?  Schrijf je dan in voor de eendaagse installatietraining Viessmann.

Promotiecode: DV2023. Vul deze code in op het inschrijfformulier en ontvang 10% korting. Bij aanmelding voor een van bovenstaande trainingen voor 31 december 2023.