Omschrijving

Als installateurs weten we allemaal wel iets van het onderwerp duurzaamheid. Het is een thema dat niet meer weg te denken is uit onze wereld. Jouw klanten zijn er ook mee bezig. Zij orienteren zich op warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen etc. Vaak neemt de installateur de vraag van de klant een op een over en levert prima werk af. Maar toch kan er meer in zitten. Vanuit de klantvraag om zonnepanelen te installeren is veel meer business te halen, voor nu en voor in de toekomst. Want als een klant vraagt om zonnepanelen zit er vaak meer achter: hij wil verduurzamen. En dan komen o.a. advies, warmtpompen, laadpalen en berekeningen om de hoek kijken. Maar om vanuit de simpele vraag naar zonnepanelen naar een complete duurzaamheidsbehoefte te gaan moet je het gesprek anders voeren. Deze online training geeft jou handvaten om het gesprek met jouw klant veel breder te trekken met als doel zijn totale duurzaamheidbehoefte te inventariseren.

Scroll verder voor meer informatie

Praktische informatie
Prijs € 99,-
Duur van de opleiding 1 Uur
>5 personen?Vraag hier offerte aan Stuur door
Geplande edities

Momenteel zijn er geen edities gepland voor deze opleiding.

Informeer naar de mogelijkheden

Doelen

Tijdens deze online training leer je hoe je het gesprek met jouw klant over duurzaamheid kunt verbreden zodat je een beter beeld krijgt van zijn totale duurzaamheidsbehoefte. Dit biedt uiteraard kansen om meer business met je klant te doen. En je weet je beter te onderscheiden in de markt.

Doelgroep

Als je een grotere rol wil spelen op het gebied van verduurzaming, is deze training iets voor jou. Jij hebt de ambitie om duurzaamheid in zijn integrale vorm te omarmen. Je wil verbreden en een grotere rol spelen in de wereld van duurzaamheid. De training is geschikt voor installateurs met klanten in de (klein)zakelijke of particuliere markt.

Vragen over deze opleiding?

Heb je vragen over deze opleiding? Of ben je benieuwd hoe de opleiding als incompany of maatwerkopleiding voor jouw bedrijf kan worden ingezet?

 

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

088 - 765 27 10 [email protected]

Waarom kiezen voor Solar Opleidingen?

–  Merkonafhankelijk.

–  Praktijk- en toepassingsgericht.

–  Koppeling kennis aan producten.

–  Productiever en veiliger werken.

–  Altijd in de buurt.

Programma

Deze online training neemt ruim een uur in beslag. Tijdens de training is de mogelijkheid aanwezig vragen te stellen. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Van enkelvoudige produktvraag naar totale duurzaamheidsbehoefte
  • Label C
  • Erkende maatregelen
  • Subsidieregelingen
  • Met welke functionarissen praat je bij je klant?
  • Hoe pak je het duurzaamheidsgesprek aan?

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname. Dit certificaat wordt per e-mail toegezonden.

Overige informatie
Deze online training is vanaf computer, latop of tablet te volgen. Om deel te kunnen nemen ontvang je na aanmelding jouw persoonlijke inloggegevens. Het is verstandig om een dag van te voren al even te controleren of het inloggen lukt en of je geluid en beeld goed werken.

Wil je meer informatie?

Wil je alle informatie over de opleiding op een later moment nalezen? Download een PDF en bewaar deze op je computer of print de PDF uit.

Genereer pdf