Solar Nederland

Wie is Solar?
Solar Group is een toonaangevende Europese sourcing- en servicesonderneming die voornamelijk actief is op het gebied van elektrotechniek, verwarming en sanitair, en ventilatietechniek. Onze kernactiviteit richt zich op product sourcing, waardetoevoegende services en optimalisatie van de bedrijven van onze klanten.

Wij geloven in de kracht van het woord ‘ja’.
We streven er altijd naar om de unieke en authentieke behoeften van onze klanten te begrijpen, zodat we relevante, persoonlijke en waardetoevoegende services kunnen leveren en van onze klanten winnaars kunnen maken.

Wij leveren services op maat.
Als sourcing- en servicesonderneming richten wij ons op de individuele klant. Wij bieden op maat gemaakte services, waarbij we de dagelijkse processen optimaliseren en nieuwe vaardigheden ontwikkelen bij medewerkers. Dit alles zal bijdragen aan de winstgevendheid van onze klanten.

Wij verhogen de productiviteit.
Wij hebben het beste distributiesysteem en de meest toegewijde werknemers. Hierdoor kunnen wij de juiste producten snel en nauwkeurig leveren. Zo heb je altijd de juiste producten binnen handbereik.

Een sterk, beursgenoteerd bedrijf.
In 2015 bedroegen onze inkomsten in totaal ongeveer 10,6 miljard DKK (1,4 miljard euro) en we hebben momenteel rond de 3000 werknemers.

Solar A/S is sinds 1953 genoteerd aan de Nasdaq Kopenhagen met de verkorte naam SOLAR B. De voorraad is opgenomen in de MidCap+ index.

Management.
De voorzitter van de Raad van Bestuur van de Solar Group is hoogleraar lic. scient. Jens Borum. De directie van het bedrijf bestaat uit CEO Jens Ellegaard Andersen, CFO Michael H. Jeppesen en CCO Hugo Dorph.

Strategie.
We willen ons bedrijf rendabel laten groeien. Dit doen wij door ons te richten op de volgende drie strategische prioriteiten: 1. Onze positie als Europees sourcing- en servicebedrijf versterken 2. Prestaties verbeteren door verminderde complexiteit en operationele uitmuntendheid 3. Focus op klantbehoeften.

Solar Nederland

Solar Nederland verbetert de productiviteit van haar klanten en optimaliseert de dagelijkse werkzaamheden met haar brede productassortiment in technisch installatiemateriaal, op maat gemaakte diensten en intelligente oplossingen binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek. Solar is een multifunctionele partner voor de dagelijkse business in duurzame energiebesparing.

Bezoek de website van Solar Nederland