Solar Opleidingen

Op de arbeidsmarkt is er steeds meer vraag naar mensen met een technische achtergrond. Veel technici en en vakpersoneel moeten worden om- of bijgeschoold. Solar Opleidingen biedt praktijkgerichte opleidingen aan waarbij de ontwikkeling van technische kennis en vaardigheden centraal staan. Samen met onze kennispartners, leveranciers en klanten werken wij aan een betere toekomst.

De kracht van Solar Opleidingen

Wij werken nauw samen met onze klanten en weten alles van techniek. Om jou goed van dienst te zijn is het voor ons noodzakelijk om te weten wat jij belangrijk vindt. Deze kennis hebben wij in onze opleidingen gestopt, zodat we deze praktijkgericht en toepassingsgericht aanbieden. Hierdoor zal jouw bedrijf direct profiteren van de ontwikkeling van jou en je medewerkers via Solar Opleidingen.

Onze belofte

Wij helpen jou in de ontwikkeling van je technische kennis en vaardigheden. Hierdoor kan je jouw werkzaamheden verbeteren, productiever en veiliger werken, en kan je nieuwe marktposities opbouwen.

Solar Nederland

Solar Opleidingen is onderdeel van Solar Nederland, dé technische groothandel. Solar Nederland verbetert de productiviteit van haar klanten en optimaliseert de dagelijkse werkzaamheden met haar brede productassortiment in technisch installatiemateriaal, op maat gemaakte diensten en intelligente oplossingen binnen de elektrotechniek, verwarming, sanitair en ventilatietechniek. Solar is een multifunctionele partner voor de dagelijkse business in duurzame energiebesparing.

Lees meer

Waarom kiezen voor Solar Opleidingen

Praktijkgericht. Wij begrijpen als geen ander dat tijd schaars is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze opleidingen relevant zijn en gericht zijn op jouw praktijksituatie. Hierdoor kan je alle kennis direct toepassen.

Merkonafhankelijk. Bij ons kan je zelf beoordelen welk merk of product het beste bij de situatie past.

Koppeling kennis aan producten. Wij koppelen alle kennis aan producten uit de praktijk. Hierdoor weet je direct hoe je moet handelen en welke producten je kunt gebruiken.

Altijd in de buurt. Wij beiden opleidingen door heel Nederland. Hierdoor is er altijd een opleiding bij jou in de buurt.

Toegankelijk. Onze processen, van aanmelding tot certificaatbewaking, zijn erop gericht om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.