Werk jij als zzp’er voor Covebo? Bij Solar Opleidingen kun jij je ontwikkeling een boost geven.
Met korting!

Als zzp’er ben jij werkzaam voor Covebo. Je werkt in de installatietechniek, elektrotechniek of de duurzame energie. Covebo vindt het belangrijk dat jij als zzp’er je vakkennis bijhoudt en verder ontwikkelt. Dat biedt jou betere kansen op de arbeidsmarkt.  Daarom bieden wij jou een mooie korting op een aantal opleidingen.

Hoe werkt het?
Kies je opleiding en vul het digitale inschrifformulier in. Vul in stap 5 van het inschrijfformulier bij kortingscode de code ‘covebo’ in. Je korting wordt direct verwerkt op de factuur.

Kijk hieronder welke opleidingen er zijn voor loodgieters en cv-monteurs, elektromonteurs en monteurs duurzame energie.

Solar Opleidingen

Solar Opleidingen is onderdeel van de technische groothandel Solar Nederland. Solar Opleidingen organiseert praktijkgerichte opleidingen om de duurzame inzet van vakkrachten te vergroten. En richt zich op vakkrachten werkzaam in de installatiesector en industrie.

Loodgieters en cv-monteurs

Met de examentraining Vakmanschap CO zet je de eerste stap naar het Bewijs van Vakmanschap (gasketelwet).

In de workshop Bedrijfscertificering Gasketelwet-CO maak je een plan van aanpak waarmee je zorgeloos toewerkt naar het bedrijfscertificaat voor de gasketelwet.

Kennis van elektrotechniek wordt steeds belangrijker. In de zelfstudie Basis Elektrisch Schakelen ga je in eigen tempo aan de slag met de beginselen van het vakgebied elektrotechniek.

Elektromonteurs

Met de training NEN1010 Opfris ben je in een dag weer up-to-date met betrekking tot deze norm.

Elektrische installaties inspecteren aan de hand van de norm NEN 3140. Met de training NEN 3140 Inspecteren Elektrische Installaties leer je alle ins en outs in een dag.

Na deze training van Solar Opleidingen ben je volledig bekwaam om je elektrische gereedscahppen te keuren volgens de NEN 3140.

Monteurs duurzame energie

Word een pro in laadpalen. Na de training Laadpalen adviseren, ontwerpen en installeren kun je aan de slag.

Wil jij een vooraanstaande rol spelen in de energietransitie. Met de training Warmtepompen Adviseren, ontwerpen en installeren zet je een goede stap.

In de eendaagse training Zonnepanelen adviseren, ontwerpen en installeren leg je een uitstekende basis om goed beslagen ten ijs te komen op het gebied van zonnepanelen.