Incompany Opleiden

Je wilt meerdere werknemers tegelijk opleiden of een heel team op hetzelfde niveau brengen. Hiervoor biedt Solar opleidingen aan binnen jullie werkomgeving.
Incompany opleiden heeft veel voordelen. Samen een opleiding draagt bij aan teambuilding. Medewerkers leren op elkaar inspelen en zullen als team beter samenwerken. Dit verbetert de werkprocessen binnen het bedrijf. Bij een incompany opleiding wordt gebruik gemaakt van jullie praktijksituaties. De leerstof is dus direct toepasbaar bij opdrachtgevers. Een ander voordeel zijn de lagere kosten. Een incompany opleiding is een stuk voordeliger dan medewerkers apart opleiden.

Nieuwsgierig geworden? Een incompany opleiding is al interessant vanaf 4 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je nog verder gaan? Er zijn vele mogelijkheden in maatwerk. Lees daarover hieronder meer.

Voordelen incompany

  • Draagt bij aan teambuilding.
  • Lesmateriaal wordt toegepast op praktijksituaties.
  • Bepaal zelf de datum, tijd en locatie.
  • Voordeliger dan meerdere losse opleidingen.

Voordelen maatwerk

  • Afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.
  • Praktische toepasbaarheid wordt vergroot.
  • Hoog opleidingsrendement.
  • Medewerkers gaan effectiever samenwerken.

Maatwerk

Een incompany opleiding kan geheel worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Zo kunnen eigen installaties en processen in het lesmateriaal worden opgenomen. Ook praktijkoefeningen worden uitgevoerd op gereedschappen en installaties bij de opdrachtgever. Hierdoor wordt de praktische toepasbaarheid van de leerstof bevorderd. Daarnaast kan je als bedrijf zelf de datum, het tijdstip en de locatie bepalen. Wil je de kennis en vaardigheden binnen jouw bedrijf vergroten en teamleden effectiever laten functioneren? Kies dan voor een maatwerk opleiding.

Lees hier onze klantcases

Vragen of advies nodig?

Ben je benieuwd hoe een incompany of maatwerkopleiding voor jouw bedrijf kan worden ingezet? Bel of mail ons!

088 765 2710[email protected]Vraag offerte aan