Maatregelen Coronavirus

By 19/03/2020Nieuws

Ook met de maatregelen die zijn aangekondigd in de persconferentie van 3 november jl. gaan onze klassikale trainingen gewoon door. (in hele specifieke gevallen kan het wel zijn dat wij het praktijkgedeelte moeten verplaatsen). Wij hebben verschillende zaken geregeld om de veiligheid van onze cursisten en docenten te kunnen garanderen.

Hieronder hebben we voor jou een aantal veelgestelde vragen van antwoorden voorzien. Heb je toch nog vragen dan kun je ons altijd een mail sturen op [email protected] of bellen op 088 – 765 27 10.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie genomen?

Wij hebben het aantal deelnemers per klassikale training naar beneden gebracht, zodat er te allen tijde ruimschoots 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden kan worden. Iedereen heeft een vaste zitplaats. De lunches worden per deelnemer voorbereid en indien mogelijk in het klaslokaal genuttigd.

Tevens is op onze locaties desinfecteringsmiddel aanwezig zodat cursisten regelmatig hun handen kunnen reinigen. Daarnaast stimuleren wij deelnemers hun handen regelmatig te wassen conform de instructies van de overheid.

Bovendien stellen wij op onze locatie mondkapjes en handschoenen beschikbaar voor degenen die daar gebruik van willen maken.

Wij vragen cursisten circa 10 minuten voor aanvang van een training te arriveren en na afloop de locatie zo snel mogelijk te verlaten. Op deze wijze voorkomen wij groepsvorming.

Daarnaast wijzen wij onze cursisten op hun eigen verantwoordelijkheid m.b.t. zaken als geen handen schudden, niezen in de elleboog, de anderhalve meter in acht nemen, etc.

In sommige specifieke situaties kan het mogelijk zijn dat wij geen lunch mogen serveren. In dergelijk gevallen laten we jou dat weten zodat je zelf een lunch mee kunt nemen.

Wat moet ik doen als ik gezondheidsklachten heb?

Bij lichte klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden blijf je thuis. Heeft één van jouw huisgenoten koorts en/of benauwdheid? Blijf dan ook thuis. Je kunt je afmelden door ons te bellen of een mail te sturen. Samen met jou bekijken we of en wanneer je de training kunt inhalen.

Ik wil me inschrijven voor een training of cursus, maar vind dit vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus een groot risico. Wat nu?

Je kunt je gewoon inschrijven voor een van onze cursussen of trainingen. Als jouw cursus of training niet door kan gaan in verband met het coronavirus, dan verplaatsen we het en bieden wij jou de mogelijkheid op een andere dag de cursus in te halen. Uiteraard in overleg met jou.

Ik heb nu wat tijd over en wil mezelf ontwikkelen. Welke mogelijkheden zijn er?

Naast het feit dat je een klassikale opleiding kunt volgen, zou je ook eens kunnen kijken bij onze e-learnings. Hiervoor heb je alleen een computer, laptop, tablet en internetverbinding nodig.