Maatregelen Coronavirus

By 19/03/2020Nieuws

In verband met het coronavirus heeft Solar Opleidingen besloten om  trainingen en examens tot 1 juni 2020 vooruit te schuiven. In sommigie specifieke gevallen gaan trainingen toch door. Iedereen die ingeschreven staat voor een opleiding wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van de status van zijn/haar opleiding.

Hieronder hebben we voor jou een aantal veelgestelde vragen van antwoorden voorzien. Heb je toch nog vragen dan kun je ons altijd een mail sturen op [email protected] of bellen op 088 – 765 27 10.

Gaat mijn opleiding die gepland staat na 1 juni door?

Dat kunnen wij nu nog niet aangeven. Wij houden de berichtgeving van de overheid en RIVM nauwlettend in de gaten. Zodra er meer bekend is informeren wij jou persoonlijk over het wel/niet doorgaan van de opleidingen.

Ik stond ingeschreven voor een opleiding die is opgeschort. wanneer kan ik de opleiding nu volgen?

Zodra wij meer zekerheid hebben over wat er na 1 juni gaat gebeuren, zullen wij nieuwe data gaan vaststellen. Je wordt hierover geinformeerd.

Kan ik mij nog inschrijven voor een opleiding?

Jazeker. Op onze website staan alle actuele data van opleidingen die zijn ingepland. Mocht het toch gebeuren dat een opleiding vanwege het Coronavirus niet kan doorgaan, dan plannen we een nieuwe datum in.

Ik heb nu wat tijd over en wil mezelf ontwikkelen. Welke mogelijkheden zijn er?

Je zou eens kunnen kijken bij onze e-learnings. Hiervoor heb je alleen een computer, laptop, tablet en internetverbinding nodig.