Solar Opleidingen: jouw partner in vakopleidingen

By 07/11/2018Nieuws

Wil je jouw technische kennis verder ontwikkelen en expert worden binnen jouw vakgebied? Dan denken we graag met je mee over jouw opleidingstraject. Solar Opleidingen biedt actuele en gedegen technische opleidingen op onder andere het gebied van warmtepompen en zonnepanelen, industriële automatisering en frequentieregelaars. Met al onze technische opleidingen kunnen jij en je medewerkers leren om veiliger en productiever te werken. Daarnaast zorgt verdere ontwikkeling voor een breed kennisgebied, meer ervaring en een betere positie op de markt.

Waar ligt jouw ambitieniveau?

Wat wil je bereiken? Waar liggen je ambities? Samen bekijken we je specifieke situatie en wensen, en op basis daarvan stellen wij je opleidingsprogramma op. Het ontwikkelen van jouw mensen en organisatie is immers maatwerk. Daarom gaan we verder dan het aanbieden van standaardopleidingen en klassikale bijeenkomsten. Want juist na de opleiding, in de dagelijkse praktijk, kom je ‘afwijkende problemen’ tegen en kun je verdere ondersteuning gebruiken. Daarom starten we in 2019 met de ontwikkeling van slimme training-on-the-job concepten en slimme helpdesk apps om deze nieuwe kennis toe te passen en te borgen. Dat leidt pas echt tot productiever en veiliger werken.

Vernieuwde naam, vernieuwd pakket!

Vanaf nu kun je onze nieuwe website bekijken. Geheel met een vernieuwd aanbod aan trainingen. Deze site is gekoppeld aan een state of the art Learning Management Systeem (LMS) waarmee je als cursist een moderne digitale leeromgeving krijgt (inclusief certificaat bewaking), geheel aangepast naar jouw wensen en ambitie.

Wij wensen je veel succes met het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. En als wij daarbij kunnen helpen zou dat helemaal mooi zijn.

Team Solar Opleidingen