Omschrijving

Zou je graag jouw kennis van verschillende brandmeldcentrales willen verdiepen met behulp van de Cerberus Engineeringtool? Volg dan deze training van Solar Opleidingen!  In deze training brengen we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de Cerberus Pro versie IP8 met de daarbij komende hardware en software functies. Na het volgen van deze training beschik je over alle noodzakelijke theoretische en praktische kennis om met de nieuwe functies van IP8 te kunnen werken.

Deze training is alleen bestemd voor de Security Plus Partners van Solar Nederland. Bent u (nog) geen Security Plus Partner, neem dan eerst contact met ons op. 

Doelen

Na het volgen van deze upgrade training ben je weer volledig op de hoogte van van de nieuwste ontwikkelingen van de Cerberus Pro. Na afloop beschik je over alle noodzakelijke theoretische en praktische kennis om brandmeldcentrales van het type Cerberus te engineeren en in bedrijf te stellen met behulp van de laatste versie Engineeringtools.

Doelgroep

Deze Upgrade training is enkel bedoeld voor eerder opgeleide inbedrijfstellers/professionals van Siemens Cerberus PRO brandmeldinstallaties.

Deelnemers zijn werkzaam bij een bedrijf dat geregistreerd staat als Security Plus Partner van Solar Nederland.

Vereiste voorwaarden

Om aan deze training deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van het certificaat Basistraining Cerberus Pro met IP7  of de upgrade training Cerberus PRO IP7 succesvol hebben afgerond.

Programma

Tijdens deze training worden de nieuwste ontwikkelingen van het Cerberus Pro Systeem met de laatste versie (IP8) behandeld, met name het configureren en engineeren van een volledig Cerberus Pro Systeem met de nieuwste applicaties.

O.a. de volgende onderwerpen worden in deze training behandeld:

  • Laatste ontwikkelingen van het Cerberus Pro Systeem met de laatste versie IP8
  • Installeren van de IP8 engineringstool
  • Softwarematig configureren van nieuwe stuurfuncties voor ontruiming met voice en flitslichten
  • Uitleg van de nieuwe lusbelastingtool
  • Cloud mogelijkheden
  • Causes voor Time Control
  • HTML help serviceability
  • ASD next generation

Vooropleiding

Basistraining Cerberus PRO IP7 of de Upgrade training Cerberus Pro IP7.

Certificaat

Na deze training ontvang je een certificaat van deelname, de hand-out van de training en een link voor het downloaden van de laatste versie software per mail.

Overige informatie
De training is inclusief studiematerialen, koffie/thee en lunch. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Van deelnemers aan deze training wordt verwacht dat zij een eigen laptop meenemen waarop zij kunnen werken.

Geplande edities