Omschrijving

Sinds 1 oktober 2020 is de Gasketelwet van kracht. Elke persoon die aan verbrandingstoesteltoestellen werkt moet hiervoor het Bewijs van Vakmanschap behalen. Maar ook het installatiebedrijf waar deze personen werkzaam zijn moeten in het kader van de gasketelwet aan specifieke eisen voldoen en gecertificeerd zijn. Uiterlijk 1 januari 2023 moet certificering geregeld zijn. Dit geldt ook voor ZZP’ers die rechtstreeks werken voor eindklanten.

Solar Opleidingen helpt jou op weg met de bedrijfscertificering. In een praktijkgerichte workshop van een halve dag, wordt uitgelegd wat de bedrijfscertificering inhoudt en hoe jij jouw certificering kunt aanpakken. Tijdens de workshop werk je aan de voorbereiding van de certificering voor je (eigen) bedrijf. De workshop richt zich voornamelijk op certificering conform de BRL K25000.

Scroll verder voor meer informatie

Praktische informatie
Prijs € 275,-
Duur van de opleiding 4 Uur
Inschrijven >5 personen?Vraag hier offerte aan Stuur door
Geplande edities
Locatie Datum Tijd

Doelen

Na afronding van de workshop weet je aan welke eisen je bedrijf moet voldoen en hoe je dat kunt aanpakken. Je beschikt over templates en invulformulieren die jou helpen alles goed in kaart te krijgen en op te schrijven. Bovendien werk je tijdens de workshop al aan de voorbereidingen voor de certificering zodat je dat niet meer in je eigen tijd/bedrijfstijd hoeft te doen. Dus tijdens de workshop ben je aan het werk en verlies je geen kostbare tijd. De workshop is een goede start om de voorbereidingen voor de bedrijfscertificering zelf te regelen. Na afloop ben je in staat je kwaliteitssysteem/handboek op te zetten conform de BRL K25000.

Doelgroep

De workshop is speciaal ontwikkeld voor kleine installatiebedrijven en zzp-ers. Deze bedrijven zijn meestal nog niet bekend met certificeringen en kwaliteitshandboeken. Binnen de bedrijven gaat het om directeur-eigenaren en kwaliteitscoordinatoren of binnendienstmedewerkers belast met administratieve processen. Wij zijn van mening dat deze doelgroep de bedrijfscertificering zelf kan oppakken, zonder daarbij externe begeleidingsbureaus in te schakelen.

Vragen over deze opleiding?

Heb je vragen over deze opleiding? Of ben je benieuwd hoe de opleiding als incompany of maatwerkopleiding voor jouw bedrijf kan worden ingezet?

 

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

088 - 765 27 10 [email protected]

Waarom kiezen voor Solar Opleidingen?

–  Merkonafhankelijk.

–  Praktijk- en toepassingsgericht.

–  Koppeling kennis aan producten.

–  Productiever en veiliger werken.

–  Altijd in de buurt.

Aantal deelnemers

De workshop wordt uitgevoerd met maximaal 12 deelnemers.

Programma

De workshop duurt circa 4 uur en heeft een zeer praktijkgericht en interactief karakter. Tijdens de workshop krijg je templates en invulformulieren aangereikt die je kunt gebruiken om een handboek op te bouwen. De volgende zaken komen aan de orde:

  • Bedrijfscertificering voor de gasketelwet: Wat houdt het in?
  • Eisen voor certificering
  • Beoordelingsrichtlijnen
  • Kwaliteitshandboek
  • Werken aan je eigen voorbereidingen voor certificering

Vooropleiding

Er worden geen specifieke eisen aan de vooropleiding gesteld. Affiniteit en bekendheid met processen en werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties is een pré.

Overige informatie

De training is inclusief studiematerialen, koffie/thee/water. Een lunch is niet inbegrepen. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Na deze workshop ontvang je een certificaat van deelname.

 

Moeten de monteurs nog opgeleid worden voor de nieuwe gasketelwet? Kijk dan eens bij de Examentraining Vakmanschap CO?

Wil je meer informatie?

Wil je alle informatie over de opleiding op een later moment nalezen? Download een PDF en bewaar deze op je computer of print de PDF uit.

Genereer pdf