Vijf redenen om mee te doen met een Summer School

By 24/06/2020Nieuws

Ook dit jaar bieden sommige opleidingsinstituten weer een Summer School aan. Maar waarom zou je nu je zomervakantie besteden aan het verbeteren van je kennis en vaardigheden door het volgen van een opleiding? Hieronder volgen vijf redenen om dit te doen.

1. Het staat je productiviteit niet in de weg

De zomer is vanwege de bouwvak meestal toch wat rustiger op het werk. Daarom is het wat makkelijker om tijd in te ruimen voor een opleiding. Door dit slim te plannen hoef je geen interessante opdrachten te laten lopen. Je productiviteit blijft hierdoor op niveau.

2. Inhalen van gemiste opleidingen

Vanwege Corona zijn er begin dit jaar opleidingen mogelijk niet doorgegaan. Anderzijds heb je misschien ook opleidingen moeten missen vanwege de drukte bij je klanten. De komende zomerperiode is een goed moment een deel van de gemiste opleidingen in te halen.

3. In de startblokken voor het tweede half jaar

Door in de zomer je kennis bij te spijkeren ben je goed voorbereid om het tweede half jaar weer vol gas te geven. In de drukke periode die dan komt kun je volop aandacht geven aan je klanten en projecten. En dat stuwt de productiviteit.

4. E-learnings ‘uitsmeren’ in de tijd

E-learnings zijn na aanschaf vaak langere tijd beschikbaar. Je hoeft het dus niet in een keer af te maken. Door in de rustige zomermaanden enkele keren per week een uurtje aan je opleiding te besteden kun je in een rustige tempo studeren wanneer het jou uit komt; en ook nog genieten van je vrije tijd.

5. Leren en ook genieten van je vrije tijd

Er zijn summerschools die hun klassikale opleidingen extra vroeg beginnen zodat je ook op tijd klaar bent. Zo kun je na je opleiding ook nog genieten van een mooie zomerdag.

Ga hier naar de training die wij aanbieden tijdens onze Summer School.